spot_img
spot_img
More

  Byggmax – Omdöme och recension

  Byggmax.se är ett företag som har funnits på marknaden redan sedan år 1993. Då, precis som nu, fokuserade man på att sälja byggvaror till låga priser och detta utan att tumma på kvalitet. Här har du också det absolut första byggvaruföretaget som valde att öppna upp en så kallad drive-in butik. Det betyder att du som kund kan köra in med din bil i varuhuset och själv plocka på dig de varor och material som du vill ha. Systemet skulle snabbt komma att bli väldigt populärt. Genom att låta kunden göra en hel del av arbetet själv så kunde man också hålla priserna nere.

  Sortiment och utbud

  Hos Byggmax.se hittar du ett stort sortiment med byggvaror såväl som verktyg och byggmaterial. Det är tydligt att fokus ligger på det grövre byggmaterialet, vilket exempelvis kan vara virke, fasadpaneler, ventilationer och murblock. Trots det så har man inte snålat när det kommer till verktyg eller till exempelvis inomhusinredning såväl som inredning i trädgård. Även här kommer du att kunna hitta ett flertal bra produkter som du kan köpa med dig hem och som hjälper dig att bli klar med ditt byggprojekt. Är utbudet av inredning lika stort som för grovt byggmaterial? Nej, det kan vi inte säga att det är, men det är fortfarande tillräckligt matigt för att uppfylla de allra flesta behov.

  Betalningsmetoder

  Väljer du att handla från Byggmax e-butik så kommer du att kunna välja mellan ett flertal olika betalningsmetoder. Här kan du bland annat handla med kreditkort som Visa och MasterCard, men du kan också använda dig av direkt banköverföring såväl som faktura eller delbetalning. Det ger kunden en chans att välja en betalningsmetod som fungerar bäst för den egna plånboken, såväl som en metod som man känner sig trygg med. I butik kan du dock endast välja att betala direkt, men om du skaffar dig ett Byggmax-konto så har du möjlighet att betala med konto såväl som faktura – även i de fysiska butikerna. Du skaffar dig enkelt ett konto via Byggmax hemsida. Om du söker runt lite på nätet så kan du hitta rabattkoder till Byggmax ibland. Kampanjer och erbjudanden förekommer då och då så håll ögonen öppna.

  Mer än bara produkter och material

  Byggmax.se erbjuder så mycket mer än endast försäljning av byggvaruprodukter eller byggmaterial. Företaget ser även till att bistå med olika tjänster som kan komma väl tillhands i samband med ditt byggprojekt. Du kan vända dig till butiken för att boka dessa tjänster, men du kan även boka in professionell hjälp via hemsidan. Via Byggmax kan du bland annat få hjälp med ett flertal olika hantverkartjänster så som målning, badrumsrenovering, köksrenovering, golvläggning och mycket mer.

  Låga priser och hög kvalitet

  Många är fundersamma på hur Byggmax.se kan erbjuda så låga priser och samtidigt sälja samma typ av produkter som konkurrenterna gör. Hemligheten ligger i var de har placerat sina byggvaruhus. Byggmax har helt enkelt valt att placera sig på platser och områden där lokalerna inte är speciellt dyra. Det betyder förvisso att du kan behöva åka en bit för att ta dig dit, men det kan vara värt pengarna du sparar in. Genom att dessutom ha en lägre personalstyrka och låta kunderna göra mycket av ”jobbet” själva, kan Byggmax sänka priserna ytterligare.

  Senaste artiklar

  Relaterade artiklar

  LÄMNA ETT SVAR

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här