More

  Renovera kök och öka värdet

  Det är en hel del att tänka på inför och under en köksrenovering. Ofta är det snygga köksluckor som används som bas för resten av interiören. När de är valda så blir det lättare att tänka på hur exempelvis bänkar, fläkt, kyl och frys ska matchas in.

  För många är köket hemmets hjärta där mycket tid spenderas med familjen. Där kan dagen som varit ventileras under tiden exempelvis kvällsmaten lagas och sedan fortsätter samtalet vid matbordet. De allra flesta trivs bäst i köket även när gäster kommer på besök. Ibland är det många gäster som är inbjudna på mat. Då kan det det dukas upp maträtter med tillbehör på bänkar och även på köksbordet så att gästerna kan servera sig vad de vill ha. Att då ha ett fräscht kök gör det hela betydligt trevligare att både visa upp och att vistas i.

  Kökets betydelse vid en framtida försäljning

  Det finns många fördelar med att renovera ett kök som möjligen är slitet eller behöver ett nytt och fräschare utseende. Att öppna skåpen med nya snygga köksluckor är en speciell känsla. Det har förmodligen rensats bland byttor och andra prylar i skåpen innan renoveringen så att det blir lättare att hitta det man vill ha.

  När köket renoveras så är det bra att ha i åtanke att det höjer värdet på huset eller lägenheten om det blir aktuellt med försäljning. De allra flesta som går i tankar på att köpa ett nytt hem tittar oftast lite extra på köket. Är köksluckorna fräscha? Finns det en fungerande och relativt ny kyl/frys? Hur är spisen och ugnen? Finns det en ordentlig fläkt? Det är vanliga frågor eventuella köpare har vid visningen.

  Snygga köksluckor har en tendens att dra till sig blickarna från de som är på visningen. Det är bra att komma ihåg när köket ska renoveras och eventuella tankar på försäljning finns med i bilden.

  Köksluckor är en dominant del av hela köksinteriören så titta extra noga på utbudet innan beslut tas inför renoveringen. Det finns allt att vinna på det.

  Senaste artiklar

  Bästa tiden att köpa ny bostad

  En bostadsinvestering är för många av oss den största investeringen vi gör. Därför vill man få bästa möjliga pris på sin drömbostad,...

  Renovera kök och öka värdet

  Det är en hel del att tänka på inför och under en köksrenovering. Ofta är det snygga köksluckor som används som bas för resten...

  Prisvärda men prishöjande bostadsrenoveringar

  Att köpa sin egen bostad är det många som drömmer om att göra, inte minst då man börjar komma upp i åren...

  Fackförbund för fastighetsmäklare

  Mäklare är ett yrke där man sällan talar om fackförbund. Anledningen är att man vanligtvis arbetar på 100% provisionslön. Man har ingen...

  Bostadsrätt

  En bostadsrätt innebär att du äger en lägenhet som en del av en bostadsrättsförening. Du får använda och bo i bostaden mot...

  Relaterade artiklar

  LÄMNA ETT SVAR

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här