spot_img
spot_img
More

  Håll koll på hemmet med hjälp av övervakningskameror

  I samarbete med prylstaden.se

  Känner du dig orolig för inbrott eller att andra konstigheter skall hända i ditt hem under tiden du är på jobbet eller bortrest? Då kan ett ordentligt övervakningssystem vara något för dig. Med övervakningskameror i och utanför huset kan du hålla koll på allt som händer och även få notiser i mobiltelefonen när det sker något i och runt ditt hem.

  Vart kan man köpa ett bra system?

  Det finns olika sätt att gå tillväga på. Du kan teckna ett hemlarm på abonnemang där kamerautrustning ingår eller så kan du köpa kamerorna själv och installera. Prylstaden.se är ett exempel på en butik på nätet som erbjuder massor av bra utrustning för övervakning.

  Väljer du att köpa utrustningen själv och installera den själv gäller det att du har lite koll på teknik och prylar eftersom det kan vara lite avancerat att få allt att fungera.

  Kameror för utomhusbruk

  Det kan vara väldigt bra att ha övervakning i trädgården och runt garaget. Tjuvar smiter ofta in och stjäl sådant som är enkelt att komma åt, till exempel cyklar, mopeder osv som står parkerade i trädgården.

  För detta ändamål lämpar sig IP-kameror utmärkt. De känner av när det rör sig och startar då inspelningen av övervakningsfilmen. Du kan vanligtvis även välja att få notiser i mobilen när kameran aktiveras. Ju mer du betalar för din kamera desto fler och bättre funktioner har den.

  Vi kan rekommenderar några riktigt bra kameror från Prylstaden:

  Hur mycket kostar en övervakningskamera för utomhusbruk?

  Det går att hitta bra kameror från ca 1 300 kr och uppåt. Köper man en billigare än så riskerar man att bli missnöjd med bildkvalitén eller så saknas viktiga funktioner.

  När det kommer till övervakningskameror gäller samma regel som normalt gäller vid köp av elektronik, nämligen ”du får vad du betalar för”. Köper du den billigaste kameran kommer du inte att bli nöjd med funktionaliteten, köper du en dyr kamera kommer du bli förbluffad över hur bra den fungerar.

  Senaste artiklar

  Relaterade artiklar

  LÄMNA ETT SVAR

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här